VI KAN HJÄLPA DIG ATT INFRIA DENNA DRÖM.

ReproGenesis är en privat fertilitetsklinik. Vi tillhandahåller den allra bästa diagnostiken och behandlingen av kvinnlig infertilitet, och upprätthåller mångsidig sperma, ägg och embryo donationsregister.

Då vårt register över donatorer är det mest avancerade i Tjeckien kan vi omedelbart lokalisera den bästa donatorn matchad åt par i behandling. Där är ingen väntetid hos ReproGenesis.

Genesis den mest moderna fertilitetskliniken i Tjeckien. Vårt expert team av läkare, embryologer och sjuksköterskor har många års erfarenhet i Tjeckien och utomlands. Vår höga statistik av befruktningar är det bästa beviset för vår expertis.

ReproGenesis är en av väldigt få kliniker var ett speciellt kamera-system oavbrutet kontrollerar embryons utveckling, utesluter behover av att hantera embryon utanför en odlings-box och ökar betydligt chanserna för ett lyckat ägg implantat och befruktning.

Intertilitetsbehandling involverar tilit, kvalité och nöjdhet. Vår strategi är baserad på empati, förståelse och en stark önskan om att hjälpa. Vi vet att våra embryologers framgång är starten av din lycka, det är därför vi gör vårt bästa för att göra din erfarenhet på vår klinik så stressfri och bekväm som vi bara kan.

Vad gör ReproGenesis unik?

  • Ingen väntetid – allt är tillgängligt direkt
  • Stort, unikt register av donatorer – vi garanterar maximerad donator-mottagare matchning
  • Vår embryologs expertis – 68% donator-program framgång
  • Vår personals vänliga och personliga mottagande till varje par
  • Den allra bästa teknologin och medicinska utrustningen
  • Avslappnad atmosfär i en 1800-tals villa med en  närliggande trädgård

REPROGENESIS – EN FERTILITETSKLINIK MED DEN STÖRSTA OCH MEST UNIKA REGISTER AV DONATORER I LANDET.

REPROGENESIS – ÄR EN UNIK KÄLLA FÖR ATT UPPFYLLA DINA DRÖMMAR.