STATISTIKEN ÖVER LYCKADE BEHANDLINGAR000011120738small

Våra väldigt många nöjda klienter tillhandahåller en anledning till att välja vår klinik. Ett team av professionella och utmärkt utrustning och teknologi som garanterar en väldigt hög procentiell möjlighet för lyckade graviditeter.

LAGSTIFTNING

Lyckad infertilitets-behandling måste följa strikta regler och regelverk av Europeiska Institut för att möta alla krav för att försäkra om kvalité och säkerthet av mänsklig vävnad och celler.

PLATS

ReproGenesis är belägen i ett finare område i Brno – Pisárky, i närheten av Brno’s Exhibition Hall. Den är enkelt åtkomlig genom olika transportmedel. En parkeringsplats är reserverad för alla våra klienter.

PRIS

Vi erbjuder vår premium kvalité av service av assisterad befruktning till priser en tredje del lägre än våra konkurrenter i andra länder.

TILLGÄNGLIGHET

Där är ingen väntetid i vårt Donator Program. Då vårt register över donatorer är det mest avancerade i Tjeckien kan vi omedelbart lokalisera den bästa donatorn matchad åt par i behandling. Där är ingen väntetid hos ReproGenesis.

TILLIT

Intertilitetsbehandling involverar tilit, kvalité och nöjdhet. Vår strategi är baserad på empati, förståelse och en stark önskan om att hjälpa. Vi vet att våra embryologers framgång är starten av din lycka, det är därför vi gör vårt bästa för att göra din erfarenhet på vår klinik så stressfri och bekväm som vi bara kan.